Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Πολιτεία Ευθύνης» στο πλευρό του «Χατζηπατέρειου» Κ.Α.Σ.Π.

Το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.), ευχαριστεί την ομάδα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Πολιτεία Ευθύνης», για τη σημαντική πρωτοβουλία και τη δέσμευση να αναλάβουν την μελέτη επισκευής και αναβάθμισης δύο χώρων του Ιδρύματος.

Το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρηθεί ζημίες στην οροφή αίθουσας που είχε αποκλειστεί από τη καθημερινή λειτουργία και με τη παρέμβαση της τεχνικής ομάδας και τη δέσμευση τους θα αποκατασταθεί άμεσα. Επιπρόσθετα κρίθηκε επιτακτική ανάγκη μετατροπής 4 συμβατικών WC σε WC ΑΜΕΑ για τις ανάγκες των δομών Κέντρου Διημέρευσης και Αποθεραπείας του ΙΚΕ και η τεχνική ομάδα δεσμεύτηκε για τη μελέτη επισκευής και αναβάθμισης αλλά και τη διάθεση να προσπαθήσει να καλυφθεί μέρος της δαπάνης.

Αυτή η δέσμευση ενδυναμώνει την προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλό των παιδιών και τη βιωσιμότητα του Ιδρύματος.

Η ομάδα της «Πολιτείας Ευθύνης», η οποία αφού πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια τέλεσης του ετήσιου αγιασμού, την ύπαρξη των προβλημάτων αυτών, ανέλαβε να βοηθήσει και δεσμεύτηκε για αυτό. Σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών από τα μέλη της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Σκεντέρη και κ. Στράτο Ηλία, έγινε πλήρης ενημέρωση και καταγραφή των προβλημάτων. Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνος Σκεντέρης, υπό την ιδιότητά του ως Μηχανικός, ανέλαβε να διεκπεραιώσει με δική του πρωτοβουλία τη σχετική μελέτη αποκατάστασης.

Είναι μεγάλη μας χαρά που με την άμεση και εξειδικευμένη παρέμβαση της «Πολιτείας Ευθύνης», θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε πολύ γρηγορότερα στην επίλυση δύο σημαντικών προβλημάτων, που  λόγω οικονομικής δυσκολίας καθυστερούσε η υλοποίηση τους. 

Τους ευχαριστούμε θερμά!