Αγιασμός Χατζηπατέρειου Κ.Α.Σ.Π 2023

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ., ο ετήσιος Αγιασμός του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.), ευχόμενοι στη Διοικητικό Συμβούλιο, στο προσωπικό, τα παιδιά και τους κηδεμόνες μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία.

Στον Αγιασμό του Κέντρου μας παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κυρία Κεφαλογιάννη Λουκία, η οποία παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας στο Ίδρυμά μας και τις δράσεις που έχουν επιτευχθεί από κοινού τους τελευταίους μήνες.

Το παρόν στον Αγιασμό έδωσε και ο Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης, κύριος Σαραούδας Ευστράτιος, ο οποίος μιλώντας για τις οικονομικές αντιξοότητες των τελευταίων ετών, αναφέρθηκε στη συνδρομή του Δήμου στο δύσκολο έργο του «Χατζηπάτερειου» Κ.Α.Σ.Π, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι συνοδοιπόρος μας.

Αμέσως μετά το μυστήριο του Αγιασμού, ακολούθησε τελετή παράδοσης – παραλαβής απινιδωτή, ο οποίος είναι προσφορά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η πρόεδρος της Ε.Α.Ε., κυρία Γεωργιάδου Ελισάβετ, παρέδωσε έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή στο Ίδρυμά μας και στην Υπεύθυνη Επιστημονική Διευθύντρια μας, αναφερόμενη στην έμπρακτη στήριξη και σε επερχόμενες από κοινού δράσεις και χορηγίες από πλευράς της εταιρείας. Στην σημερινή εκδήλωση, μαζί με την κυρία Γεωργιάδου παρευρέθηκαν από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία οι κυρίες Μπολώτη Πόπη, Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, Ρόδη Φωτεινή μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μαζί με τις κυρίες παρευρέθηκε και πλήθος εθελοντών.

Στη σημερινή εκδήλωση του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) παρέστησαν η κυρία Ντούρου Μαρία, προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, η κυρία Σιώρη Φανή, Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, ο κύριος Ευστράτιος Ηλίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και η κυρία Πετμεζά Ευδοκία Ιωάννα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.