6ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Π.ΑΣΦ.Ε για την ενίσχυση του Χατζηπατέρειου Κ.Α.Σ.Π.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 υποδεχτήκαμε στο “Χατζηπατέρειο” Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) κλιμάκιο του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Π.ΑΣΦ.Ε., εκπροσωπούμενο από μέλος της νικήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας της εταιρείας Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε., το οποίο και μας παρέδωσε χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Ιδρύματός μας.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στα γήπεδα “Paradise Park” στη Μεταμόρφωση ο 6ος Φιλανθρωπικός αγώνας του Πρωταθλήματος Ασφαλιστικών Εταιρειών με τη συμμετοχή παικτών των ομάδων που συμμετέχουν στο Π.ΑΣΦ.Ε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 6ου Φιλανθρωπικού αγώνα Π.ΑΣΦ.Ε. που διεξήχθη στις 19 Ιουνίου 2023. Ένας ετήσιος θεσμός που προάγει τα ιδανικά της κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία αποτελεί υψηλή προτεραιότητα των ασφαλιστικών εταιρειών και των ομάδων που συμμετέχουν στο Π.ΑΣΦ.Ε.

Φέτος οι ομάδες αποφάσισαν να ενισχύσουν το έργο του ‘‘Χατζηπατέρειου” Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, δωρίζοντας χρηματικά ποσά για τις θεραπείες των παιδιών και τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Ευχαριστίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, ευχαριστούν θερμά το Π.ΑΣΦ.Ε και όλες τις ασφαλιστικές εταιρείας που έλαβαν μέρος, για την πραγματικά πολύτιμη συνεισφορά τους. Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, ευχόμαστε να διακατέχονται πάντα από τη δυνατότητα της προσφοράς, την αλληλεγγύη και την αγάπη στην καρδιά τους, και να αποτελούν το καλό παράδειγμα για άλλους.