Εγγραφές στα νέα προγράμματα του “Χατζηπατέρειου” Κ.Α.Σ.Π

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο “Χατζηπατέρειο” Κ.Α.Σ.Π, κέντρο αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα.

Το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού λειτουργεί από το 1973 και είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα. Εδώ και 50 χρόνια το Κέντρο «στέκεται» δίπλα στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ψυχοκινητική καθυστέρηση και συναφείς αναπηρίες, βοηθώντας τα να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου.

Το «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π στελεχώνεται με εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Το Ίδρυμα παρέχει δύο προγράμματα:

Το Ημερήσιο Πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 16:30 μ.μ. παρέχοντας όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών και θεραπευτικών αναγκών των παιδιών ηλικίας από 2 έως 7 ετών. Στο 8ωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ειδικών θεραπειών παρέχεται σίτιση και μεταφορά των παιδιών από και προς το Κέντρο.

Το Πρόγραμμα Εξωτερικών Θεραπευτικών Παρεμβάσεων δέχεται μαθητές ηλικίας από 0 έως 12 ετών με ειδικές θεραπευτικές ανάγκες. Και εδώ παρέχονται οι εξατομικευμένες θεραπείες Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ιατρικής Παρακολούθησης που έχει ανάγκη το παιδί, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού. Το Πρόγραμμα λειτουργεί από τις 8:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά ξεκίνησαν! Κλείστε θέση σε ένα από τα προγράμματά μας.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας στα τηλέφωνα 210 2825622 ή 210 2826913 ή στο email epikoinonia@kasp.gr. Για περισσότερες πληροφορίες για το Ίδρυμά μας, τις παροχές που προσφέρουμε και τα προγράμματά μας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://kasp.gr/.