Η προσφορά των εθελοντών της bwin στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα!

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2023 – Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.), είχαν την χαρά να υποδεχτούν εθελοντές-εργαζομένους της bwin που επισκέφτηκαν το Ίδρυμα με σκοπό να μοιράσουν την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξή τους στα παιδιά, και να συμμετέχουν στις ετοιμασίες για το πασχαλινό bazaar του Ιδρύματος. Οι επισκέπτες αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, όλοι μαζί αφοσιώθηκαν στη δημιουργία λαμπάδων και πασχαλινών διακοσμητικών, κατασκευές οι οποίες θα διατεθούν στο bazaar του «Χατζηπατέρειου» Κ.Α.Σ.Π για οικονομική ενίσχυση την περίοδο των γιορτών του Πάσχα.

Οι εθελοντές της bwin έβαλαν το λιθαράκι τους και βοήθησαν τα παιδιά στη δημιουργία των υπέροχων πασχαλινών λαμπάδων και κατασκευών. Οι εθελοντές της bwin προσέφεραν χαμόγελα και θετική διάθεση και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους αυτές τις ώρες ξεγνοιασιάς, δημιουργικότητας και χαράς. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, ευχαριστούν θερμά την bwin για την πολύτιμη βοήθειά τους. Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, ευχόμαστε να διακατέχονται πάντα από τη δυνατότητα της προσφοράς, την αλληλεγγύη και την αγάπη στην καρδιά τους, και να αποτελούν το καλό παράδειγμα για άλλους.